Kuusi askelta paineilmajärjestelmäsi optimointiin

Digitaalinen virtausmittari
Digital Flowmeter

Digitaalinen virtausmittari
 

EXAIRin digitaalinen virtausmittari mahdollistaa paineilman kulutuksen ja hukan helpon valvonnan! Digitaalinen näyttö näyttää tarkan määrän käytettyä paineilmaa alavirran puolella, ja koska se auttaa tunnistamaan kalliiksi käyvät vuodot tai tehottomat ilmatuotteet, on mahdollista säästää tuhansia dollareita vuodessa paineilmahukan vähentyessä. Monet yritykset asentavat digitaalisen virtausmittarin ilmanjakelujärjestelmänsä jokaiselle tärkeälle osuudelle voidakseen jatkuvasti valvoa ja vähentää paineilman kulutusta.

Digitaalisessa virtausmittarissa on LED-näyttö joka näyttää suoraan ilmanvirtausmäärän (SCFM tai m3) siinä putkessa johon se on liitetty. Muut virtausmittarit vaativat, että lukema kerrotaan tietyllä konversiokertoimella, jotta se olisi tarkka. Jokainen digitaalinen virtausmittari on kalibroitu sille tietylle putkikoolle johon se on asennettu. Sisältää 18 VDC virtalähteen 100-240 VAC syötöllä ja adaptereilla eri maiden pistorasioille.

Digitaalinen virtausmittari on suunniteltu asennettavaksi pysyvästi putkeen. Käyttäjän täytyy porata kaksi reikää putken läpi käyttäen mukana olevaa poranterää ja teränkohdistinta. Leikkausta, hitsausta, säätöä tai kalibrointia ei tarvita.

EXAIRIN digitaalinen virtausmittari langattomilla ominaisuuksilla on saatavilla sisäänrakennettuna vaihtoehtona EXAIRIN digitaalisissa virtausmittareissa. Helppo tapa valvoa paineilman kulutusta ja jätettä voidaan nyt tehdä langattomasti ZigBee® -solmuverkon kautta.

Tekijänoikeus ©2020 EXAIR-yhtiö. Kaikki oikeudet pidätetään.