Klikkaa tästä oppiaksesi miten
E-Vac toimii

How the E-Vac Works
 

E-Vac lisävarusteet
E-Vac® Accessories

TyhjiökupitKaikki EXAIRin tyhjiökupit on valmistettu kestävästä vinyylistä. Ne ovat ihanteellisia yleisiin käyttösovelluksiin ja tarjoavat erinomaisen kulumisenvastustuskyvyn. Kovuusmittarin luokitus (jota käytetään kupin joustavuuden ja jäykkyyden ilmaisemiseen) on A50. Lämpötilaväli on 32°F:sta (0°C) aina 125°F:iin (52°C). Saatavilla olevat kuppimuodot: pyöreä, ovaali, ja palkeenmuotoinen.

E-Vac vaimentimet

Äänenvaimentimet ovat saatavissa lisävarusteena. Ne mahdollistavat E-Vac-yksikön maksimaalisen käytön niin että kiertovauhti ei vähene.

Sisääntyönnettävät sovitusliittimet ovat saatavilla tyhjiökupeille, jotka sijaitsevat kaukana E-Vacista. Useimmat ovat saatavilla NPT- ja BSP-kierteillä ja ne voidaan asentaa E-Vaciin sekä tyhjiökuppiin. Polyuretaaniset tyhjiöletkut ja asennuskiinnikkeet ovat saatavilla niiden yhdistämistä varten. Tyhjiönhallintaventtiili on saatavilla tyhjiön säilyttämiseksi paineilman vähentyessä. Hallintaventtiili on suunniteltu suurelle virtaukselle, joten se ei rajoita ilmavirtausta tai hidasta E-Vacin toimintaa. E-Vac lisävarusteet
 

Tekijänoikeus ©2020 EXAIR-yhtiö. Kaikki oikeudet pidätetään.