Kuusi askelta paineilmajärjestelmäsi optimointiin

Ilmasuihkut lisätarvikkeet
Air Nozzle Accessories

EXAIR tarjoaa laajan valikoiman välineitä auttaakseen sinua saamaan parhaan suorituskyvyn ilmasuuttimistasi. Oli se sitten ilmasuutimen sijainnin parantaminen tai ilmankulutuksen pienentäminen.


Sovelluksiin, missä tarvitaan toistuvaa Ilmasuihkut ja suuttimet uudelleenasemointia, Aseteltava letku (Flexible Stay Set Hoses) ovat ihanteellisia. Yksinkertaisesti kiinnitä letku sovellukseen pienellä tarkkuudella ja taivuta sitä tähdäten ilmavirta kohteeseen. Koska letkussa on "muistia", se ei luiskahda pois paikoiltaan eikä taivu itsestään. Se pyrkii aina tavoitteeseensa, kunnes se siirretään fyysisesti seuraavaan asentoon. Aseteltava Letku

MagneettijalustaMagneettijalusta (Magnetic Bases) sopivat sovelluksiin, missä tarvitaan toistuvaa Ilmasuihkut ja suuttimet uudelleenasemointia. Voimakas magneetti mahdollistaa vaaka- tai pystysuuntaisen kiinnittämisen. Sulkuventtiili tulee mukana, jota voi käyttää rajattomasti säätämään voimaa ja virtaa.

Pallonivel
EXAIR:n Pallonivel (Swivel Fittings) tekevät helpoksi säätää Ilmasuihkut ja suuttimet paikkaa. Pallonivel mahdollistavat 25 asteen liikkuvuuden keskipisteestä suuntaansa – yhteensä 50 astetta. Type 303 Stainless Steel (Malli 303 ruostumaton teräs).

Puhallus SetitEtkö ole varma, mikä Ilmasuihkut tai suuttimet on sinun sovellukseesi paras? EXAIR:n Puhallus Setit (Blowoff Kits) tarjoavat kokonaisen valikoiman Ilmasuihkut ja suuttimet, joilla voit kokeilla.

Tekijänoikeus ©2020 EXAIR-yhtiö. Kaikki oikeudet pidätetään.