Click Here to Learn More Click Here to Learn More Click Here to Learn More Click Here to Learn More Click Here to Learn More
Six Steps to Optimizing Your Compressed Air System

Soft Grip Super -ilmakaavin

Soft Grip Super -ilmakaavin
 
 

EXAIRin Soft Grip Super -ilmakaavin on suunniteltu auttamaan teollisuuslaitosten hankalimpien puhdistusongelmien ratkaisemisessa. Rakenne* yhdistää kaapivan terän ja paineilman tehokkaaksi lian ja roskien poistajaksi. Se soveltuu erinomaisesti tiivisteaineiden, tiivisteiden, sauma-aineiden, liimojen, teippien, maalien, tarrojen, etikettien, rasvan, voiteluaineiden ja metallilastujen sekä -hiutaleiden tai levyjen poistamiseen. Se auttaa pitämään koneistuspöytäsi, alalevysi ja kokoamisasemasi puhtaina ja toimivina.

Korroosiota hylkivä teräsraaputin on kiinnitetty 2" litteään Super Air -suuttimeen ja 3/4" liitäntään. Tämä rakenteen lujuus ja kestävyys on riittävä vastaamaan moniin kovimmista puhdistus- ja siivoushaasteistasi. Soft Grip Super -ilmakaapimelle on saatavana jatkovarsia pituuksina 6" (152 mm) – 72" (1 829 mm) auttamaan pöytien pintojen ja koneiden sisäpuolien puhdistuksessa sekä ulottumaan lattioille ja muille pinnoille. Lastusuojia on myös saatavana.

*patenttia haettu

Tekijänoikeus ©2020 EXAIR-yhtiö. Kaikki oikeudet pidätetään.